Interieurontwerp voor bedrijven

U bent nog steeds tevreden met uw huidige huisvesting en locatie, er is geen sprake van een bedrijfsverhuizing. In de loop van de tijd kunnen wel werkprocessen veranderd zijn en het interieur verouderd. Zonder te verhuizen kunt u de beschikbare ruimte opnieuw indelen en het interieur onder handen nemen. Verdiepingsvloeren kunnen een andere indeling krijgen door te spelen met tussenwanden en kasten. Vloeren, wanden, plafond en interieur zorgen voor een nieuwe sfeer. Er wordt rekening gehouden met de routing, de onderlinge werkrelaties, het individuele werkproces, facilitaire voorzieningen, de arbeidsomstandigheden, veiligheid, praktisch gemak en de menselijke maat.

Energiebesparing

Door de innovatieve ontwikkelingen van de afgelopen jaren kan ook het aanwezige meubilair, telefoons, kopieerapparatuur en kasten verouderd of niet meer nodig zijn. Welke besparingen zijn mogelijk als er minder ruimte nodig is? Denkt u aan minder stookkosten, verlichting, onderhoudskosten, schoonmaakkosten. ES-Office luistert graag naar uw wensen om te komen tot een een nieuwe indeling en inrichting van uw kantoorgebouw en kan de werkzaamheden hiervoor coördineren.

Het nieuwe werken

Plaats- en tijdsonafhankelijk werken komt steeds vaker voor. Ook samenwerken en kennisdelen worden steeds belangrijker. Het kantoor wordt naast een werkomgeving een ontmoetingsplek voor medewerkers en partners. Deze gebouwgebruikers zien graag de identiteit van het bedrijf terug in het gebouw en het interieur. De bedrijfsidentiteit wordt voelbaar gerealiseerd door toepassing van kleuren, materialen, vormen en beeldmerken. Als facilitair deskundige en gediplomeerd interieurontwerper helpt ES-Office u met het vormgeven en realiseren van het nieuwe interieur.

Realisatie interieurontwerp

De wensen, eisen en ideeën worden geïnventariseerd en de huisstijl en bedrijfsfilosofie besproken. Tevens bekijken we de ruimten waarvoor het ontwerp bedoeld is dan wel de plattegronden voor de nieuwbouw. Op basis van de verkregen informatie en het inrichtingsbudget maakt ES-Office een offerte voor het vervolg.

Na goedkeuring van de offerte wordt het Voorlopig Ontwerp (VO) gemaakt. Het VO bestaat uit een ruimtelijk indelingsvoorstel en een moodbord van de sfeer, met kernwoorden, kleuren, materialen, afbeeldingen van armaturen, meubilair en accessoires. Ook worden er ontwerpen gemaakt voor maatwerk in het interieur, zoals de receptie en kasten op maat. Het VO wordt met de opdrachtgever besproken en aanmerkingen worden meegenomen in het Definitief Ontwerp (DO). Het DO bestaat naast het bijgewerkte ruimtelijke indelingsvoorstel uit het meubeladvies, het materialenplan, kleurenplan en verlichtingsplan. Met het meubilair en facilitaire voorzieningen op de juiste plaats, kan het verlichtingsplan definitief uitgewerkt worden en de elektrische voorzieningen een laatste keer op het ruimtelijke plan aangepast. Na het afronden van het ontwerp kan ES-Office het ontwerp realiseren.

Offerte voor uw bedrijfsverhuizing aanvragen

Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan voor uw bedrijfsverhuizing. Ook uw offerte aanvraag voor interieurontwerp kunt u hier aanvragen.
Wij garanderen een scherpe offerte op maat.