Elke organisatie is anders. Daarom is een bedrijfsverhuizing telkens weer maatwerk, of het nu gaat om een groot of klein project, een interne of externe projectverhuizing.

Verhuizing uitbesteden

Voor veel bedrijven behoort het zelf het regelen van een projectverhuizing niet tot de core-business. Wanneer u uw projectverhuizing uitbesteedt aan ES-Office, kunnen u en uw medewerkers zich bezig blijven houden met de dagelijkse werkzaamheden. Door kennis en ervaring weet ES-Office wat er bij een projectverhuizing komt kijken. Er is veel te regelen, maar het is ook belangrijk om goed te luisteren naar wat er in de organisatie leeft. ES-Office is allert op allerlei waarnemingen, koppelt deze terug naar de organisatie om te bespreken of komt er later op terug als het moment zich aandient.

Verhuizen is ook “veranderen”. Medewerkers hebben behoefte aan een vraagbaak in de organisatie, die sociaal en makkelijk aanspreekbaar is, zorgen kan wegnemen of op zoek gaat naar een passend antwoord. Met ES-Office heeft u hiervoor de juiste projectleider in huis: laagdrempelig, vriendelijk en betrokken.

Projectleider bedrijfsverhuizing

ES-Office heeft meerdere projectverhuizingen gecoördineerd, inclusief de planning en levering van de inventaris en de afronding van nazorgwerkzaamheden. Met ES-Office wordt uw verhuizing goed geregeld, omdat zij zich als externe volledig kan richten op voorbereidingen. Plan uw oriënterend gesprek met ES-Office tijdig, net zoals u dat doet met het vaststellen van de verhuisdatum en het selecteren van het verhuisbedrijf. Ten aanzien van de verhuizing kunt u het beste een jaar van tevoren starten. Naar gelang de verhuisdatum in zicht komt, zal de voorbereiding intensiever zijn.

Heeft u behoefte aan een externe projectleider die de verhuizing coördineert?
Een eerste kennismaking is geheel vrijblijvend. Belangrijk is de klik tussen beide partijen, een voorwaarde voor een prettige samenwerking gedurende het project.
ES-Office kan na afstemming op het gewenste moment starten met de voorbereidingen.

Offerte voor uw bedrijfsverhuizing aanvragen

Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan voor uw bedrijfsverhuizing. Ook uw offerte aanvraag voor interieurontwerp kunt u hier aanvragen.
Wij garanderen een scherpe offerte op maat.