Organisatietalent

ES-Office wil organisaties helpen met de overstap naar een nieuwe huisvesting. Oftewel het begeleiden van inhuizing en het regelen van de verhuizing van A tot Z. Plannen en organiseren, temidden van vele mensen, geven ES-Office plezier en energie. Door samenwerking met uw medewerkers en fysiek aanwezig te zijn binnen uw organisatie, ontstaat in de loop van het verhuisproject een vertrouwelijke basis met een gezicht. Door een positieve energie en aandacht voor uw medewerkers committeren medewerkers zich aan dit project en het gezamenlijk doel. Samenwerking, verbinding en doelgerichtheid zijn de thema’s waar ES-Office voor staat.

Praktisch inrichten van gebouwen

ES-Office ziet een onlosmakelijk verband tussen gebouw, facilities en inrichting. Met een duidelijke routing, comfort, sfeer en uitstraling geeft een bedrijf een visitekaartje af naar medewerkers en andere gebouwgebruikers. ES-Office wil bijdragen aan een goed ontworpen en praktisch ingericht gebouw waar mensen zich prettig voelen, resulterend in werkplezier, betere resultaten, een prettige sociale omgang tussen mensen en betrokkenheid bij de organisatie.

ES-Office

Zoekt u een projectleider die flexibel is, op meerdere niveaus inhoudelijk kan schakelen en uitstekend kan communiceren? Een gedreven persoonlijkheid met een proactieve klantgerichte instelling, resultaatgericht, met een groot organisatorisch vermogen en die zowel individueel als in teamverband prima functioneert? Een tijdelijke projectleider die goed prioriteiten kan stellen, gestructureerd en zorgvuldig te werk gaat? Samenwerken en een goede sfeer hoog in het vaandel heeft staan en organisatiesensitief is?
Kom dan in contact met ES-Office, gericht op het helpen van organisaties bij verhuizingen en een positieve werksfeer.

Geslaagd!

Voor ES-Office is het project geslaagd als het project gestructureerd en soepel verlopen is. Maar het voelt nog beter wanneer uw medewerkers na jaren nog steeds zeggen dat het een mooi project is geweest, met uitdagingen die gelukt zijn. Dat er een goede sfeer was en medewerkers elkaar hebben leren kennen door samen te werken.

Over Esther Sajet

Voor meer achtergrondinformatie over Esther Sajet van ES-Office.

Offerte voor uw bedrijfsverhuizing aanvragen

Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan voor uw bedrijfsverhuizing. Ook uw offerte aanvraag voor interieurontwerp kunt u hier aanvragen.
Wij garanderen een scherpe offerte op maat.