Flexibele schil

ES-Office – Samen vooruit

 

Voor vervanging of ondersteuning

ES-Office kan u voor korte of langere tijd van dienst zijn, bijvoorbeeld voor het tijdelijk vervangen van uw facilitair projectleider, ter ondersteuning voor uw manager Huisvesting/Bedrijfsvoering of voor de uitvoering van een facilitair huisvestingsproject. Mogelijk kunt u wij u nog op andere manieren ondersteunen met onze kwaliteiten? ES-Office wil zorgen voor uw medewerkers. Een prettige werkomgeving met goede facilitaire voorzieningen zorgen ervoor dat mensen groeien in hun werk en tevreden zijn. Als mensen groeien, groeit de organisatie mee. Die meerwaarde wil ES-Office bieden.

 

Toegankelijk en betrouwbaar

ES-Office wil voor de mensen in uw organisatie toegankelijk en betrouwbaar zijn, open voor overleg, feedback en suggesties. Wij houden van een heldere communicatie die iedereen kan begrijpen, waardoor wij goede contacten kunnen opbouwen binnen alle lagen van de organisatie. Wij hebben oog en oor voor mensen om te horen en zien waar behoefte aan is en waar nodig actie op te ondernemen valt.
Luisteren is één van onze kwaliteiten. Door te luisteren houden wij contact met mensen. We willen belangstelling tonen en betrokken zijn, mensen onbevooroordeeld de ruimte geven om te vertellen, vertrouwen geven, hen ondersteunen met complimenten of hen inspireren. Wij weten hoe belangrijk luisteren is voor het opbouwen van goede relaties. Met goede relaties en begrip voor elkaar is het fijner samenwerken, kunnen mensen zich persoonlijk ontwikkelen, is er meer plezier in het werk en werk je samen naar successen.

Waarmee kan ES-Office u van dienst zijn?

Heeft u hulp nodig bij projecten of bij het dagelijks voortzetten van de facilitaire dienstverlening binnen uw organisatie? Kom met ons in contact voor een vrijblijvend gesprek. Laten we bespreken wat nodig is en zien of wij wat voor elkaar kunnen betekenen.

ES-Office maakt het verschil. Bel of mail ons voor een vrijblijvend gesprek om te bespreken wat nodig is. Wij helpen u graag vooruit.

Bel ES-Office, 06-30712121
Of mail ons, esther@es-office.nl

ES-Office, samen vooruit

ES-Office
Esther Sajet
M esther@es-office.nl
T 06-30712121