Over ES-Office

ES-Office staat onder leiding van Esther Sajet en bestaat sinds 2015.
Het bedrijf heeft in 2018 verder vorm gekregen, nadat diverse lokale erfgoed- en culturele projecten waren afgerond.

In 2010 heb ik, Esther Sajet, me bij de KVK ingeschreven en ben gestart met een eigen cursusbureau voor eenmalige workshops en kortdurende cursussen op het gebied van ambachtelijk werken en persoonlijke ontwikkeling. Dit cursusbureau werd een organisatie van mij als spil en zelfstandig professionals om mee samen te werken. Als organisator stelde ik samen de professionals het cursusprogramma samen en verzorgde de marketing.
Voor de workshops en cursussen zocht ik allerlei locaties in verschillende gemeentekernen van de omvangrijke, groene plattelandsgemeente waarin ik woon: van boerderijtuinen tot cultuurcentra, van oevers langs de beek tot werkateliers van de kunstenaars. Ik was naast organisator dus ook locatiespotter en leerde de gemeente, waar ik toen nog niet zo lang woonde, beter kennen.
Iedereen die zin had om iets te leren, kon zich aanmelden voor de workshop of cursus. Op deze manier bracht ik verbindingen tussen mensen tot stand, maar door de activiteit kwamen deze mensen ook op plekken waar ze nog nooit geweest waren. Het werd dus tevens een stukje toeristische PR voor deze hoffelijke streek in het groen. Deze onderneming heeft me in 5 jaar een groot netwerk bezorgd in de Twentse regio, wat mij daarna ook weer diverse banen en projecten heeft opgeleverd. In 2018 waren alle projecten gereed, tijd om over de gemeentegrens heen te kijken en de vleugels uit te slaan.

De ambitie bleef: huisvestingsadviseur

Mijn ambitie was nog altijd om het huisvestingsadvies weer op te pakken. Als domeinnaam koos ik voor ES-Office. De letters “ES” zijn de initialen van mijn naam. De toevoeging van “Office” gaf aan, dat ik dienstverlenend zou willen zijn voor kantoororganisaties (Office), vanwege de opgedane ervaring in huisvestingsprojecten voor kantoren van commerciële bedrijven, gemeentehuizen en andere overheidsinstanties, zoals waterschappen. Sinds 2018 is echter de zorgsector deel geworden van mijn werkveld. Al dekt Office dus niet meer de lading, elke bedrijfsnaam wordt uiteindelijk een begrip. ES-Office dus.
De vakgebieden binnen ES-Office zijn breed. Ik lees veel om de ontwikkelingen binnen de vakgebieden bij te houden. Ik bezoek regelmatig beurzen (bouwkundig, facilitair, interieur), zakelijke netwerken en interessante bijeenkomsten voor het opdoen van kennis en uitbreiding van het netwerk. In de functie van huisvestingsadviseur en -coördinator kan ik mijn talenten benutten en mezelf constant ontwikkelen.

Happy!

In de functie van huisvestingsadviseur en -coördinator zit alles wat ik nodig heb om happy te zijn.
Facilitymanagement is zo breed, dat het werk voor mij nooit saai wordt.
Ik werk en leef vanuit de missie “samen vooruit”. Deze missie is gebaseerd op de kernwaarden Samenwerken, Optimisme, Plezier en Vertrouwen. Ik word gelukkig als ik organisaties kan helpen bij huisvestingsvraagstukken en kan bijdragen aan het welzijn van mensen in hun leven en in hun werk, in kantoren, scholen en zorginstellingen. “Welzijn” als synoniem voor tevredenheid, blijheid, opgewektheid. Zorgen wegnemen, voorthelpen, een positieve instelling en het vertrouwen dat het altijd goed komt.

Linksom of rechtsom

Ik houd van de uitdaging om dingen voor elkaar te krijgen en zit niet snel voor een gat gevangen. Mensen zeggen wel eens dat ik het linksom of rechtsom wel voor elkaar krijg. Ik zeg dan ook niet snel nee, als ik enthousiasme voel voor de opdracht of uitdaging. Hoewel elke uitdaging een extra inspanning vraagt, krijg ik er ook wat voor terug: namelijk nieuwe kennis en persoonlijke groei. De kennis die ik vergaar en het succes van geslaagde uitdagingen geven glans en kleur aan mijn leven. Ik maak graag het verschil door te verrassen. Het stapje extra is voor het wow-effect.

Hulp, ondersteuning of tijdelijke kracht gevraagd?

Waarmee kan ik u van dienst zijn?

Bel ons voor informatie, 06-30712121 of mail naar esther@es-office.nl.

Bel ES-Office, 06-30712121
Of mail ons, esther@es-office.nl

ES-Office, samen vooruit

ES-Office
Esther Sajet
M esther@es-office.nl
T 06-30712121