Uw projectverhuizing goed geregeld

ES-Office – Samen vooruit

Een goede voorbereiding bepaalt àlles

Over de verhuizing wilt u misschien liever niet nadenken, want er komt meer bij kijken dan alleen het inpakken en verhuizen van dozen… Een verhuizing regelen is een complex proces, waarbij een organisatie met alle voorzieningen verhuisd wordt van A naar B. Een gedegen voorbereiding en een sluitende communicatie zorgen ervoor dat de verhuizing soepel verloopt. Oftewel: in één keer goed. Zonder goede voorbereiding loopt de verhuizing niet goed, is er stress op de verhuisdag en zijn de naweeën nog lang in de organisatie merkbaar. Voorkom een mislukte verhuizing, schakel een ervaren verhuiscoördinator in die u de planning en werkzaamheden uit handen kan nemen. Schakel ES-Office in voor uw “in 1 keer goed verhuizing”.
 

Projectverhuizing is altijd maatwerk

Elke verhuizing is anders en daarom altijd maatwerk. ES-Office heeft veel ervaring met projectverhuizingen van kantoren, scholen en verpleeghuizen en kent de klappen van de zweep. Als verhuiscoördinator zijn wij vóór en achter de schermen actief. Achter de schermen is er veel te regelen, maar het is ook belangrijk om vóór de schermen te luisteren naar wat er in de organisatie leeft. Wij regelen wat nodig is en informeren betrokkenen over ontwikkelingen, ontstane situaties en oplossingen.. Vanzelfsprekend zijn wij het aanspreekpunt en de vraagbaak over alle verhuizing-gerelateerde vragen.

Wij stellen de overall-planning op, houden hier continu zicht op en sturen bij waar nodig. Wij zorgen voor het  tijdig gereed hebben van het draaiboek en dat alle betrokkenen van de inhoud en werkzaamheden op de hoogte zijn. Een verhuizing kunt u niet aan het toeval overlaten, dus een zorgvuldige voorbereiding is absoluut noodzakelijk. Diverse documenten worden opgesteld om de verhuisoperatie te begeleiden.
ES-Office zorgt voor rust in de organisatie. Ons doel is dat u direct na de verhuizing weer aan de slag kunt en niet bezig hoeft te zijn met het oplossen van problemen.

Check beschikbaarheid ES-Office

Wilt u er zeker van zijn dat ES-Office uw projectverhuizing kan voorbereiden? Informeer naar onze beschikbaarheid, wanneer u ook het verhuisbedrijf van uw keuze benadert voor het regelen van het transport. Afhankelijk van de omvang van de werkzaamheden, kan ES-Office binnen enkele weken de verhuizing voorbereid hebben. Laten we desalniettemin ruim van tevoren bespreken welke zaken geregeld moeten worden en welke taken u aan ES-Office overdraagt. Dan kunnen wij tijdig uw project inplannen en er voor u zijn.

Wat hebben wij nodig? Een tijdelijke werkplek op locatie

Voor het regelen van de verhuisvoorbereidingen heeft ES-Office veel contacten met medewerkers en betrokken partijen, die in en rond uw oude en nieuwe gebouw werkzaam zijn. Het is voor ons van belang dat wij kunnen beschikken over een werkplek bij u op locatie, zodat wij snel kunnen schakelen of ter plaatse kunnen zijn. Met een werkplek op locatie is ES-Office zichtbaar aanwezig voor uw medewerkers, voor samenwerking, vragen en overleg.

Wie regelt uw bedrijfsverhuizing?

Staat uw organisatie aan de vooravond van een projectverhuizing? Heeft u geen tijd, prioriteit of affiniteit met verhuismanagement? Wilt u geen stress naast de dagelijkse werkzaamheden of burn-out door onervarenheid? Denkt u regelmatig: “Wie kan de verhuizing voor mij regelen, want ik zie het niet zitten?” Pieker niet langer! Ruil uw onrust in voor ontspanning en besteed uw verhuisproject uit aan ES-Office.

ES-Office maakt het verschil. Bel of mail ons voor een vrijblijvend gesprek om te bespreken wat nodig is. Wij helpen u graag vooruit.

Bel ES-Office, 06-30712121
Of mail ons, esther@es-office.nl

ES-Office, samen vooruit

ES-Office
Esther Sajet
M esther@es-office.nl
T 06-30712121